Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Tomo Miličević


Τόμισλαβ "Tomo" Milicevic (Militchevitch προφορά) γεννήθηκε στο Σεράγεβο (πρώην - Γιουγκοσλαβία και τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη), 3 Σεπτεμβρίου 1979. Η οικογένειά του κατάγεται από την Κροατία.Ο Τόμο έχει μία μεγαλύτερη αδελφή την  Ιβάνα, που είναι μοντέλο και ηθοποιός, και τον μικρότερο αδελφό που ονομάζεται Filip.

Όταν Tomo ήταν 8, οι γονείς του - Tonka και Νταμίρ Milicevic - μετανάστευσαν στις ΗΠΑ, στο Troy, Michigan, ένα προάστιο του Ντιτρόιτ με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής. Μέχρι τη στιγμή που ο Tomo ήταν 18 ετών, οι γονείς του είχαν ανοίξει ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Στα εφηβικά του χρόνια, στεκόταν έξω από το Dunkin Donuts μαγαζί του πατέρα του στο Μίτσιγκαν όταν μία  σφαίρα τον χτύπησε στο πόδι. Αυτός είπε «εγώ δεν το αισθάνθηκα  , απλά κοίταξα κάτω και είδα την αιμορραγία και γέλασα." Ήθελε να κρατήσει τη σφαίρα, αλλά το νοσοκομείο δεν  τον άφησε.

Ο Tomo ασκούταν  να γίνει βιολιστής συναυλιών? Άρχισε να παίζει όταν ήταν 3 ετών μέχρι που έκλεισε τα 19. Τότε ανακάλυψε το heavy metal. Είπε στον πατέρα του ότι ήθελε να παίξει κιθάρα. Με τη βοήθεια του πατέρα του, έφτιαξαν την πρώτη του κιθάρα, που κόστιζε τελικά πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι αν είχαν αγοράσει μία. Η κιθάρα χρησιμοποιήθηκε για την ηχογράφηση "A Modern Μύθος», ένα τραγούδι για το άλμπουμ "A Beautiful Lie».

 Ο Tomo  είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει οριστικά  τη μουσική βιομηχανία και να πωλήσει όλα τα όργανα του. Εκείνη τη στιγμή ο  Shannon Leto του είπε για μια οντισιόν για τους  30 seconds to mars, επειδή ο Σόλων Bixler εγκατέλειψε το συγκρότημα Tomo ήταν ήδη ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές τους από την αρχή. Επιλέχτηκε ανάμεσα σε 200 μουσικούς, πρώτα για το ταλέντο του, αλλά και για την ευγένεια και την προσωπικότητά του. Πέντε ημέρες αργότερα, 3 Φεβρουαρίου 2003, έπαιξε με τον Jared Leto, Shannon Leto και ο Matt Wachter στο The Late Late Show με τον Craig Kilborn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου